لیست اختراعات سيد امير حسين توكلي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ ثبت: 1391/09/19
مخترع/مخترعان: سيد امير حسين توكلي
خلاصه اختراع:

اين محصول به عنوان پر كننده و حجم دهنده فرو رفتگي ها و چروكهاي صورت و ساير نواحي بدن مي تواند در جراحي هاي ترميمي و پلاستيك ، گوش و حلق و بيني و جراحي فك و صورت و فعاليتهاي مربوط به فيلد Cosmetic در رشته تخصصي پوست مورد استفاده قرار گيرد .

تاریخ اظهارنامه: 1396/07/02
تاریخ ثبت: 1396/09/28
خلاصه اختراع:

داربست هاي آلوگرفت قبلا توسط چند شركت ثبت و توليد شده و از اداره كل تجهيزات پزشكي پروانه ساخت گرفته است و در حال به صورت تجاري جهت كارهاي دندانپزشكي و ارتوپدي عرضه مي شود . لكن داربستهاي الوگرفت دوجزئي و يا دولايه مختلف كه خواص متفاوتي دارند و همزمان جهت بازسازي و ترميم بافت استخواني و بافت غضروفي قابل استفاده هستند ايده و كار جديدي است كه اينجانب با اضافه كردن يك لايه كلاژن-هيالونيك ا سيد - كندروتين سولفات به داربستهاي آلوگرفت ، داربست جديدي از الوگرفتها توليد شده است.

تاریخ ثبت: 1389/09/16
خلاصه اختراع:

خلاصه: اين محصول مانند يك برگه كاغذ بوده ‏داراي ضخامتهاي متفاوت براساس در خواست فرد عمل كننده تهيه مي گردد. غشاي كلاژني داراي ساختار داربستي بود و مهمترين كاربرد آن در هدايت سلولهاي اپي تليالي در بازسازي استخواني در اطراف دنداني مي باشد كه در اصل در‏زير لثه در تماس با مواد استخواني پيوندي قرار گرفته و موجب بازسازي استخوان از دست رفته وهدايت سلولهاي لثه بر روي مواد پيوندي مي گردد. اين محصول از لحاظ استراتژيك در رده كارهاي با تكنولوژي بالا قرار گرفته و در صورت صنعتي شدن در سال ميلياردها تومان صرفه جويي اقتصادي براي بيماران وبراي كشور دارد.‏اين محصول به دو صورت انساني وحيواني كاربرد دارد ‏وداراي رنگ سفيد بود و از لحاظ الرژي زايي كا ملا خنثي مي باشد.

تاریخ ثبت: 1402/12/07
خلاصه اختراع:

داربستهاي توليد شده در مهندسي بافت به روشهاي جديد جايگزين هاي درماني مفيدي جهت ترميم بافتهاي از دست رفته محسوب مي شوند. در اين اختراع به منظور كنترل و بهبود خصوصيات و استفاده بهينه از آلوگرافت ها بويژه بخشهايي كه در طي فرايند توليد محصولات آلوگرافتي بصورت قطعات كوچك، خرد شده يا پودري درآمده اند و بطور طبيعي ممكن است بعنوان دورريز خط توليد باشند، ايده اي بكار گرفته شده است. بدين صورت كه اين تركيبات بصورت پودر يا محلول در آمده و تحت شرايط مناسب، با محلول هاي پليمري (سنتزي يا طبيعي) تركيب شده و بصورت خمير يا جوهر مناسب جهت پرينت سه بعدي در مي آيند. سپس با استفاده از دستگاه پرينتر سه بعدي اكستروژني بصورت جايگزين هاي بافتي داراي شكل و هندسه خارجي و معماري داخلي دلخواه يا حتي متناسب با هندسه ضايعه ايجاد شده تبديل مي شوند. بنابراين با ايجاد تركيبي از پليمرهاي زيست سازگار شناخته شده كه داراي تاييديه سازمانهاي بهداشتي و پزشكي (نظير FDA) هستند و آلوگرافتهايي كه در حال حاضر مجوز استفاده در بالين دارند و همچنين تكنيك پرينت سه بعدي، جايگزين هاي بافتي با ساختارهاي داخلي و خارجي مطلوب براي انواع جراحي هاي ترميمي ساخته مي شود.

موارد یافت شده: 6